Uppdaterad 2024-02-12 09:57:59 05 februari 13.25, Våldtäkt, försök, Trollhättan

NordenBladet — Polisen fick larm om ett grovt brott i ett grönområde i centrala Trollhättan. Platsen är avspärrad och flera polispatruller är på plats. Polisen söker efter en misstänkt gärningsperson. Inga uppgifter har inkommit att någon person ska ha skadats fysiskt.
Uppdatering klockan 15:18Vi har inlett en förundersökning gällande försök till grov våldtäkt. Brottsplatsen misstänks vara i en del av Strömslundsparken. Vi söker fortfarande efter en misstänkt gärningsperson. Ännu har ingen gripits. Om iakttagelser gjorts i eller i anslutning till platsen, tipsa oss via 114 14. Om det är akut, ring 112.
Uppdatering klockan 18:29Vi arbetar vidare med ärendet, men fortfarande har ingen person gripits. Många tips har kommit in till oss, vilket vi uppskattar.  
Uppdatering 2024-02-12, klockan 09:55Polisen i Trollhättan utreder brottet vidare. Det ska ha skett den 5 februari, någon gång mellan 13:00-13:30, vid Vargklyftevägen/Älvrummets naturreservat i Trollhättan.
Polisen har tidigare sökt en person med röd jacka som rört sig i området och som kan ha gjort viktiga iakttagelser. Polisen har nu kommit i kontakt med aktuell person.
Det finns fortfarande behov av uppgifter från personer som befunnit sig i området vid aktuell tid och som ännu inte varit i kontakt med Polisen.
Kontakta polisen på 114 14.

Försök till grov våldtäkt

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige





High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory