Uppdaterad 2023-10-05 10:20:30 04 oktober 13:54, Försvunnen person, Kalix

NordenBladet — Kvinnan, som är i 65-årsåldern, är saknad sedan i morse. Hon sågs senast på sin hemadress. Oklart var hon nu befinner sig.
Kvinnan har mörkt, axellångt hår och är cirka 160 cm lång. Hon bär troligtvis rosa/lila skor, mörka byxor, grå jacka och vit mössa.
Polis har under dagen arbetat med informationsinhämtning och sökarbete, bland annat i närområdet.
Polisens vakthavande befäl har fattat beslut om räddningstjänst med stöd av LSO, lagen om skydd mot olyckor. Fler poliser ska ansluta i sökarbetet.
Om man gjort några iakttagelser av kvinnan, kontakta polisen på telefonnummer 112 (om iakttagelserna är i närtid) eller 11414 (om iakttagelserna är från tidigare i dag).Uppdatering 5 oktober klockan 10:20:
Kvinnan är inte anträffad och sökinsatsen fortgår på torsdagen. Förutom polisiära resurser deltar även hemvärnet samt fjällräddningen. Ett tiotal hundförare är på plats, både från polisen men också från hemvärnet och från fjällräddningen.
Sökområdet är i närområdet, någon kilometer från kvinnans hem i Stenbäcken, där hon sågs senast på onsdagsmorgonen.
Polisen önskar fortsatt hjälp av allmänheten. Om man gjort några iakttagelser av kvinnan eller har andra uppgifter, kontakta polisen på telefonnummer 112 (om iakttagelserna är i närtid) eller 11414 (om iakttagelserna är från tidigare i dag).

Stenbäcken, kvinna anmäld försvunnen

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory