Uppdaterad 2023-09-18 10:07:08 18 september 07:21, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

NordenBladet — Här följer ett urval av nattens händelser:
22:06 Bråk, Härnösand:Polispatrull beordras till en matbutik, Bondsjöstaden, med anledning av ett bråk/slagsmål mellan två personer. En anmälan gällande misshandel och en motanmälan gällande ofredande upprättas.
En av personerna omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Personen uppges ha varit hotfull mot en väktare på platsen och misstänks även för hot mot tjänsteman.
03:19 Viltolycka, Sundsvall:Polisen får in en anmälan om en olycka med en mindre lastbil och ett rådjur i Ankarsvik. Det finns inga uppgifter om personskador.
05:59 Viltolycka, Sundsvall:Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på riksväg 86, Indal. Inga personskador rapporteras.
Övrigt:Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.
Uppdatering 10:07:
02:51 Drograttfylleri, Timrå:När polispatrull ska stoppa och kontrollera en bil på E4 kör föraren från platsen. Efter ett förföljande stannar bilen i Bergeforsen och föraren, en man, försöker springa från platsen. Han stoppas av patrull och då han misstänks vara påverkad av narkotika får han följa med för provtagning.
Mannen har inte behörighet att köra bil.
En anmälan gällande grovt drograttfylleri, ringa narkotikabrott (bruk), vårdslöshet i trafik samt grov olovlig körning upprättas.

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory