Uppdaterad 2023-05-11 10:43:41 11 maj 07:22, Sammanfattning natt, Västerbottens län

NordenBladet — Här följer ett urval av nattens händelser:
22:45 Viltolycka, Vindeln:Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på E12, Näsland. Inga personskador rapporteras.
23:48 Viltolycka, Umeå:Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 642, Innertavle. Inga personskador rapporteras.
23:58 Viltolycka, Umeå:Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 647, Bullmark. Inga personskador rapporteras.
23:58 Försök till inbrott, Skellefteå:Polispatrull beordras till Boliden där en utpekad man har krossat en ruta på en lokal. Mannen har lämnat platsen. Det finns inga uppgifter om att något är stulet. En brottsplatsundersökning genomförs.
Mannen anträffas och förhör hålls. En anmälan gällande försök till inbrott upprättas.
01:20 Trafikolycka, Umeå:Larm om trafikolycka på E4, Sörmjöle. En personbil har kört in i mitträcket. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person uppges ha skadats. Förhör hålls. Bilen bärgas. Polisen är klar på platsen. Olyckan utreds.
05:09 Trafikolycka, Norsjö:Larm om trafikolycka på länsväg 842, Norsjö. Enligt uppgift är det en singelolycka med en personbil. Polispatruller beordras till platsen. En person förs med ambulanshelikopter till sjukvård med oklart skadeläge.Uppdatering 09:20:Olyckan utreds. Bilen tas i beslag för teknisk undersökning.
Uppdatering 10:43:Polisen är klar på olycksplatsen.
Övrigt:Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory