Uppdaterad 2022-10-20 09:50:59 20 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

NordenBladet — 23.34 Borås, rånI Göta utanför Padlehallen på Bockasjögatan är det en man som blir rånad på sin bil av en man och en kvinna som delvis var maskerade. Mannen blev slagen i bakhuvudet och avtvingad sin bil av de två rånarna som försvann från platsen i mannens bil. Han blev omhändertagen av ambulanspersonal på platsen. Någon timma senare anträffas bilen övergiven i Kortedala. Polisen spanar i området och kan gripa rånarna på Kortedala Torg där även en pistol och ett gevär tas i beslag. Den övergivna bilen tas i beslag för teknisk undersökning. Den gripne mannen är i 25-årsåldern och kvinnan är i 20-årsåldern.
02.00 Falköping, försök till stöldVid Midfalegatan griper polisen två personer som försökt att slanga bränsle från ett fordon. Slangningsutrustning tas i beslag samt en bil som kan knytas till de två männen.
04.01 Tidaholm, arbetsplatsolyckaVid Von Essens väg är det en man på en bilverkstad som får förångad färg över sig och han körs till sjukhus med okända skador. Polisen utreder det som en arbetsplatsolycka.
04.13 Tidaholm, mordbrandPolis och räddningstjänst larmas till Vattugatan med anledning av en brand i ett friliggande garage. Räddningstjänsten anträffar en skadad man i garaget och mannens liv går inte att rädda. Anhöriga är underrättade. Mannen är skriven på adressen och är i dryga 80-årsåldern. En utredning gällande mordbrand är inledd och en teknisk undersökning skall genomföras.
Polisen utreder även en bilbrand vid Källstorpsvägen klockan 03.26 för att undersöka om det finns en koppling till mordbranden. Bilbranden är rubricerad som skadegörelse genom brand.
 

Dagens presstalesperson är på plats.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory