Uppdaterad 2022-01-27 17:01:44 27 januari 16:07, Misshandel, Gislaved

NordenBladet — 15.08 polisen fick samtal om att två kninnor hade utsatts för misshandel i Smålandsstenar. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt.
15.38 har nu träffat de båda kvinnorna och det har framkommit uppgifter om att båda två har utsatts för misshandel av en man som kom till platsen. Mannen har eller har haft en relation med en av kvinnorna. En av kninnorna har fått slag av mannen och den andra har blivit knuffat och då skadat en hand eller arm. Polisen har påbörjat två utredningar om misshandel.
Efter eller i samband med misshadeln misstänks mannen ha tagit bilnycklarna från en av kvinnorna och kört från platsen i hennes bil.
15.22 inkom ett SOS-larm till polisen om trafikolycka på Dalsgatan i Smålandsstenar. En bilist ska ha kört in i en laddstolpe och en betonsugga. Polisen åkte till olycksplatsen och det visade sig då att det var den eftersökta bilen som krockat. Ingen förare kvar på platsen.
15.45 polisen har spanat efter och hittat den misstänkte. Han har gripits, misstänkt för två fall av misshandel, olovlig körning och tillgrepp av fotskaffningsmedel. Mannen förs till polisstationen där han kommer att förhöras och därefter kommer en åklagare att kontaktas för beslut om den fortsatta förundersökningen.
17.00 mannen som har gripits är i 25-årsåldern. Han är nu misstänkt för flera brott. Totalt är det två fall av misshandel, tillgrepp av fortskaffningsmedel, ringa narkotikabrott genom eget bruk, drograttfylleri och grov olovlig körning.

Man misshandlade två kvinnor, greps sedan av polis.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory