Annons:

Uppdaterad 06 februari 10:45: 06 februari 03:27, Detonation, Södertälje

NordenBladet — Flera personer ringde till Ledningscentralen om att de hört en kraftig smäll i Södertälje. Då polis kom till platsen konstateras att något har detonerat i anslutning till en bil som stått parkerad vid ett bostadshus.
Det finns inga uppgifter om personskador i samband med detonationen. Polis har spärrat av ett område runt platsen där det smällt och arbetar med att samla in information. Polisens tekniker och bombtekniker är på väg till platsen.
En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse är inledd.
Uppdatering klockan 06.03Detonationen har inträffat i området Karlhov. Busstrafiken i området har i nuläget en omdragen färdväg.Uppdatering klockan 08:36Polisens arbete på plats fortsätter med att ta reda på vad som har hänt. Det görs teknisk undersökning samt att undersöka om de boende har hört eller sett något. Så länge detta arbete pågår på plats kommer avspärrningarna vara kvar. Det finns fortfarande inte någon uppgift om att någon person är fysiskt skadad. Polisen på plats har talat om att det inte är några uppenbara skador på fastigheterna i området.Uppdatering klockan 10:44De avspärrningar som polisen har på plats har minskats ner, vilket påverkar kollektivtrafiken på ett positivt sätt. De kan numera passera Karlhovsvägen i riktning mot Enhörnaleden.

Detonation vid en parkerad bil i Södertälje.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory