Uppdaterad 05 november 10:51: 05 november 02:21, Mord/dråp, Västerås

NordenBladet — Ett larm inkommer om att en man utsatts för allvarligt våld. Polis beordras till platsen. Mannen förs till sjukhus men hans liv går inte att rädda.
Fyra personer grips i samband med händelsen som rubriceras som mord.
Brottsplaten spärras av och en teknisk undersökning påbörjas.
Uppdatering 10:29
Vid 02:30-tiden larmades polisen till ett lägenhetshus på Pettersberg med anledning av att en man var allvarligt skadad. Den skadade mannen fördes till sjukhus där han konstaterades död. Omständigheter på platsen gjorde att polisen inledde en förundersökning gällande mord. Fyra personer kunde kort därefter gripas misstänkta för brottet.
Det är för tidigt att gå ut med ytterligare information om vad som har hänt på platsen, då polisen inte vill påverka eventuella vittnen som ska förhöras. Polisen behöver också inhämta mer information för att få en tydligare bild av händelseförloppet.
Polisen har hållit förhör med de misstänkta som på morgonen har anhållits en av åklagare. Vidare har det genomförts en teknisk undersökning på platsen som fortsatt är avspärrad. Under dagen kommer polisen bland annat genomföra en dörrknackning i området. Fler förhör med de misstänkta kommer också genomföras inom kort.Polisen finns under delar av dagen på plats på Pettersberg och sjukhuset i trygghetsskapande syfte. Det finns inga inkomna uppgifter med hot om nya brott.Anhöriga till den avlidne mannen är underrättade.Polisen kommenterar inte ärendet ytterligare.Tips och iakttagelser lämnas till polisen via 114 14 eller www.polisen.se/kontakt/tipsa-polisen.

Mord i Pettersberg

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory