Uppdaterad 02 januari 22:33: 02 januari 21:26, Brand, Avesta

NordenBladet — Räddningstjänsen har meddelat att det brunnit i lokalerna men att de släckt elden. Polis är på väg fram till platsen för att utreda vad som hänt.
UPPDATERING kl : Polisen har inlett en förundersökning avseende mordbrand. Anledningen till detta är vissa omständigheter på platsen som f.n. inte kommer att kommenteras ytterligare.
Brandplatsen kommer att spärras av för att polisen skall kunna genomföra en teknisk undersökning. Platsen kommer att bevakas fram till att den tekniska undersökningen är genomförd.
Det är ännu inte fastställ vilket företag som bedriver verksamhet i den lokal som brunnit. Det uppgavs i inledningsskedet att branden uppstått i arbetsförmedlingens lokaler men det stämmer troligen inte.
NY UPPDATERING: Polisen efterlyser iakttagelser i vid och i närområdet till cityhuset eller tips i övrigt som skulle kunna ha med brottet att göra. Ring i så fall 114 14 och uppge att det gäller tips angående “mordbrand i Cityhuset i Avesta den 2/1-20” så blir uppgifterna omhändertagna.

Brand i en lokal i det s.k. Cityhuset i centrala Avesta.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory