Annons:

Uppdaterad 01 februari 16:34: 01 februari 13:28, Försvunnen person, Upplands väsby

NordenBladet — Mannen som är i 20-årsåldern har trots en sökinsats inte påträffats i närområdet. Därför söker polisen efter personer som har plockat upp honom i närheten av olycksplatsen, alternativt gjort iakttagelser på andra fordon som kan ha transporterat honom från olycksplatsen.
Mannen bar vid olyckan sannolikt ljus eller vit luvtröja, eventuellt också svart jacka, mörkare jeans och keps. Han har blå ögon och är 182 cm, ljushårig, eventuellt rakad på sidorna, ljust skägg och mustasch. Han är i nuläget inte misstänkt för något brott.
Har du kännedom om olyckan, föraren eller har gjort iakttagelser på fordon eller personer har uppehållit sig kring olycksplatsen från klockan 05:00, kontakta polisen på telefon 114 14.Uppdatering klockan 16:30Polisen har fått den information som behövs kring den man som söktes efter trafikolyckan på Almungevägen. Polisen eftersöker inte längre informaton av andra som har information kring olyckan eller föraren. 

Polisen söker föraren som var med om en trafikolycka skedde på Almungevägen i Hammarby 3 km norr om Upplands Väsby i morse vid 06-tiden.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory