Två män omkom i en båt – polisen misstänker inget brott i ärendet

NordenBladet — Polisen i Västra Nyland fick den 30.6 en anmälan om att två avlidna personer hade hittats i en båt som låg för ankar i småbåtshamnen i Gäddvik, Esbo. Polisen misstänker inte brott i samband med dödsfallen.De avlidna är män i drygt 20-årsåldern. De hittades inne i båten. Polisen har gjort en teknisk undersökning av båten och förhört personer som tillhörde männens vänkrets. Det finns i nuläget inget som tyder på ett brott. Baserat på vad som hittills har framkommit i utredningen är det sannolikt en olycka, möjligen orsakad av kolmonoxidförgiftning.Förutom Polisinrättningen i Västra Nyland utreder också Olycksutredningscentralen olyckan.

Polisen i Västra Nyland fick den 30.6 en anmälan om att två avlidna personer hade hittats i en båt som låg för ankar i småbåtshamnen i Gäddvik, Esbo. Polisen misstänker inte brott i samband med dödsfallen.

De avlidna är män i drygt 20-årsåldern. De hittades inne i båten. 

Polisen har gjort en teknisk undersökning av båten och förhört personer som tillhörde männens vänkrets. Det finns i nuläget inget som tyder på ett brott. Baserat på vad som hittills har framkommit i utredningen är det sannolikt en olycka, möjligen orsakad av kolmonoxidförgiftning.

Förutom Polisinrättningen i Västra Nyland utreder också Olycksutredningscentralen olyckan.

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory