Annons:

Två greps för stöld av insamlingsbössa i Rönninge – misstänks för fler stölder

NordenBladet — En man och en kvinna greps på lördagen efter att ha tillgripit en välgörenhetsbössa från en matbutik i Rönninge. Nu utreder polisen om de två kan kopplas till flertalet andra stölder i regionen med liknande tillvägagångssätt.

Det var strax efter klockan 15 på lördagen som mannen och kvinnan stal envälgörenhetsbössa från en matbutik i Rönninge. Då butikspersonal skulle gripa de två personerna tog mannen upp en kniv som han hotade personalen med och de två gärningspersonerna lyckades undkomma.
Tack vare värdefull hjälp från vittnen kunde polisen senare lokalisera och gripa de två personerna. En hundpatrull hittade även kniven som uppvisats vid brottstillfället.
Händelsen rubriceras som rån (motvärnsfallet), olaga hot samt även stöld då de nu frihetsberövade personerna misstänks för fler stölder med samma tillvägagångssätt.
Polisen utreder nu om kvinnan och mannen kan kopplas bakom flertalet andra stölder i Stockholmsområdet där välgörenhetsbössor stulits.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 03 februari 2020 13:48

En man och en kvinna greps på lördagen efter att ha tillgripit en välgörenhetsbössa från en matbutik i Rönninge. Nu utreder polisen om de två kan kopplas till flertalet andra stölder i regionen med liknande tillvägagångssätt.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory