Annons:

Trygghetsskapande insatser i Valsta efter skjutning

NordenBladet — Med anledning av skjutningen i Valsta tisdagen den 11 februari genomför polisen en utökad trygghetsinsats i omrĂ„det.

Det var vid 23-tiden den 11 februari som polisen larmades till Valsta med uppgifter om skottlossning. PÄ platsen pÄtrÀffades en skottskadad man som fick föras till sjukhus.
Polisen har under natten och dagen genomfört en teknisk undersökning pÄ platsen, förhört vittnen och genomfört andra utredningstekniska ÄtgÀrder. Ingen person Àr gripen och hÀndelsen utreds som försök till mord.
Fler poliser i omrĂ„detPolisen har med anledning av hĂ€ndelsen högre nĂ€rvaro i omrĂ„det för att besvara frĂ„gor frĂ„n boende och andra personer.Tipsa polisenPolisen behöver allmĂ€nhetens hjĂ€lp med tips och iakttagelser för att utreda hĂ€ndelsen och lagföra den eller de som begĂ„tt brottet. Har du uppgifter om hĂ€ndelsen kontakta gĂ€rna polisen pĂ„ plats, eller lĂ€mna information till polisen via 114 14 eller genom tipssidan pĂ„ polisen.se. Även eventuella foton eller filmer Ă€r av intresse.Polisen Ă€r sĂ€rskilt intresserad av iakttagelser i MĂ€rsta och Valsta mellan klockan 20.00-23.30 tisdagen den 11 februari.I nulĂ€get finns inte ytterligare information att lĂ€mna i Ă€rendet och uppdatering pĂ„ polisen.se kommer att ske nĂ€r ytterligare information finns att lĂ€mna.

Nyhet frÄn
Polisen Stockholms lÀn

Publicerad 12 februari 2020 17:22

Med anledning av skjutningen i Valsta tisdagen den 11 februari genomför polisen en utökad trygghetsinsats i området.

KĂ€lla: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory