Trygghetsinsats i Jordbro efter fredagskvÀllens skjutning

NordenBladet — Polisen Ă€r under lördagen i Jordbro för att samla in information om gĂ„rdagens skjutning. Du som har uppgifter att lĂ€mna om hĂ€ndelsen kan ta kontakt med polis pĂ„ plats eller ringa 114 14.

Klockan 22.49 pÄ fredagskvÀllen beordrades polis och ambulans till Jordbro med anledning av att en person skottskadats. DÄ polis kom till platsen pÄtrÀffades en allvarligt skadad man i 20-25-ÄrsÄldern. Mannen fördes med ambulans till sjukhus och har sedan dess vÄrdats pÄ sjukhus med allvarliga skador. En förundersökning gÀllande mordförsök Àr inledd.
Ingen Àr i nulÀget gripen för hÀndelsen men polisen arbetar intensivt för att gripa den eller de skyldiga. En teknisk undersökning Àr gjord. Flera förhör har hÄllits och ytterligare kommer att hÄllas.
Polisen Àr under hela lördagen pÄ plats i Jordbro för att skapa trygghet och för att prata med eventuella vittnen. Dessutom inventeras övervakningskameror i omrÄdet.
Polisen önskar tips om skjutningen i Jordbro
Den som har information om gÄrdagens skjutning i Jordbro uppmanas ringa polisen pÄ 11414, ta kontakt med poliser i Jordbro eller besöka nÀrmaste polisstation.
LÀs mer: 17 januari 22:49, Mord/drÄp, försök, Haninge

Nyhet frÄn
Polisen Stockholms lÀn

Publicerad 18 januari 2020 12:43

Polisen är under lördagen i Jordbro för att samla in information om gårdagens skjutning. Du som har uppgifter att lämna om händelsen kan ta kontakt med polis på plats eller ringa 114 14.

KĂ€lla: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory