Annons:

Trygghetsinsats efter mordförsök i Skogås

NordenBladet — Tisdag den 14 januari skottskadades en man i Skogås i södra Stockholm. En person är anhållen och en förundersökning om försök till mord är inledd. En trygghetsinsats pågår i området. Den som gjort iakttagelser uppmanas tipsa polisen.

– Vi har fler poliser i området för att öka tryggheten, svara på frågor och samla in vittnesuppgifter. Kom gärna fram och prata med oss om vad som hänt eller om du reagerat på något avvikande, säger Johan Andersson, lokalpolisområdeschef Huddinge.
Den 14 januari anträffades en man skottskadad utomhus och fördes till sjukhus för vård. Polisen genomförde en insats och grep en person som sedan anhölls av åklagare. En förundersökning om försök till mord är inledd. Utredningsåtgärder såsom dörrknackning, förhör och teknisk undersökning pågår.
Onsdag 15 januari till fredag 17 januari kommer en trygghetsinsats att ske i Skogås. Det innebär att polisen i lokalpolisområdet finns på plats för att öka tryggheten, svara på frågor och ta emot information om händelsen.
Utöver trygghetsinsatsen samverkar polisen med Huddinge kommun för att öka tryggheten.

Tipsa polisen

Den som har information att lämna kan:Ta kontakt med poliser på plats i Skogås.Ringa 114 14 alternativt lämna information via polisens kontaktformulär

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 15 januari 2020 11:23

Tisdag den 14 januari skottskadades en man i Skogås i södra Stockholm. En person är anhållen och en förundersökning om försök till mord är inledd. En trygghetsinsats pågår i området. Den som gjort iakttagelser uppmanas tipsa polisen.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory