Tredska i samband med slagsmål

NordenBladet — Polisen har varit belastade med tidskrävande ärenden under natten och därför inte kunnat svara på några av de larm som inkommit. Polispatruller har inte varit tillgängliga för uppdrag så som ordningsstörningar i Eckerö och Godby. Polisen har bland annat arbetat med ärende gällande försvunnen person i utlandet samt tillgreppsärende var svensk polis och personal vid M/s Eckerö varit mycket behjälpliga. Ålands polismyndig tackar.
Helgnätter innebär ordningsövervakning. Trots ett mycket litet antal krogbesökare uppstod slagsmål på Nygatan. Polispatrull hann avsluta handgemänget och endast mindre materiella skador hade uppstått. En av kombattanterna åtlydde inte polismans befallning om att avlägsna sig och greps därför, samt att denna misstänks för tredska och kommer att delges böter. Polisen granskade även påverkan av narkotika, negativt resultat och ingen misstanke om straffbart bruk av narkotika kvarstår.
Flera fordon har stroppats och nykterheten granskats, anmärkningar på trasiga ljus och mindre brister. Två böter har delgivits, en trafikförseelse gällande överhastighet på Österleden kostade 170 Euro. Vid samma trafikkontroll noterades ett fordon ha en belysning i framrutan som kastade rött sken framåt. Misstanke om fordonsförseelse á 70 Euro.
Ha en riktigt trevlig helg gott folk.
Dagen tips:
– Spara miljön och en ordningsbot om 35 Euro
Vägtrafiklagen 31a §.Förbud mot onödig tomgångskörning
“När fordon stannats av annan orsak än tvingandetrafikhinder skall motorn stängas av inom en minut.Motorn får dock hållas i gång under längre tid när detär nödvändigt för fordonets tekniska och säkra användning samt när det är nödvändigt för fordon som används yrkesmässigt.”

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory