Annons:

Trafikolycka

NordenBladet — Under morgonen övervakades trafiken i Hammarland. Två obesiktade fordon påträffades under övervakningen. Fordonens registerskyltar avlägsnades, och förarna delgavs böter misstänkta för trafikförseelse. Under övervakningen påträffades också en moped vars konstruktion ändrats till den grad att föraren saknade körkortsklass för att få framföra fordonet. Föraren misstänks för olovlig körning och fordonsförseelse, och har delgivits böter samt ett interimistiskt körförbud.
I Mariehamn framfördes ett fordon i en hastighet av 47 km/h, där den högsta tillåtna hastigheten är 30 km/h. Föraren delgavs böter misstänkt för trafikförseelse. Senare under dagen framfördes ett fordon i Mariehamn i en hastighet av 72 km/h, där den högsta tillåtna hastigheten är 50 km/h. Föraren delgavs böter misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten.
I Jomala påträffades en obesiktad lastbil i trafik. Fordonets registerskyltar avlägsnades, och föraren delgavs böter misstänkt för trafikförseelse.
I Finström framfördes en personbil i en hastighet av 113 km/h, där den högsta tillåtna hastigheten är 70 km/h. Föraren delgavs böter misstänkt för äventyrande av trafiksäkerheten, samt ett tio dagars körförbud.
Trafikolycka i Geta, en personbil som kört av vägen och landat på tak. Föraren fördes med ambulans till akuten för observation. Polisen utreder olyckan som misstänkt äventyrande av trafiksäkerheten.
I Mariehamn påträffades ett avställt fordon i trafik. En anmälan har upprättats, som skickas till berörd myndighet för vidare utredning.

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory