Torsdag den 9/1

NordenBladet — Under dagen har patrullerna utfört trafikövervakning lĂ€ngs med huvudvĂ€garna, hastighetsövervakning lĂ€ngs med HammarlandsvĂ€gen samt Nya GodbyvĂ€gen.
En moped stoppades i Hammarland pÄ grund av att belysning bak saknades, den hade ocksÄ andra skavanker som behöver ÄtgÀrdas sÄ det vart kontrollanmÀlan och föraren behöver visa upp mopeden vid fordonsmyndigheten efter att ÄtgÀrdat felen.
Alkotest utfördes pÄ förmiddagen i Lemland, 20 förare blÄste alla var nyktra.
Trafikolycka intrÀffade pÄ Nya GodbyvÀgen mellan Andersböle vÀgskÀl och Björsby korsning. Olyckan intrÀffade i samband med omkörning och omstÀndigheterna Àr oklara. Àrendet utreds som Àventyrande av trafiksÀkerheten. Ej personskador.
Förare av lastbil med slÀp fick böter i Mariehamn för att framfört en stockbil som var lastad med virke, lasten var osurrad och risk för att lasten ramlar av fanns. Lasten skall vara surrad nÀr man framför fordon pÄ vÀg och föraren ansvarar för att det Àr gjort pÄ ett lÀmpligt sÀtt.
Trafikolycka i Eckerö, avkörning till vÀnster över motkommandes körfÀlt i samband med omköring. En förare hade pÄbörjat en omkörning av framförvarande fordon, i samband med detta sÄ hade föraren tappat kontrollen över fordonet och kört av vÀgen till vÀnster. Platsen var mycket hal pÄ grund av isig körbana.Ej personskador.
Sammanfattning av dagen: Ta det försiktigt, Àr flÀckvis mycket halt. Surra lasten pÄ era fordon samt kontrollera att era ungdomars mopeder Àr i trafikdugligt skick innan ni skickar ut dom i trafiken.

KĂ€lla: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och hÀndelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory