Tidigare inlägg på polisens Instagramkonto

NordenBladet — Under nyårshelgen publicerades ett inlägg på polisens nationella Instagramkonto som innehöll felaktig och olämplig information gällande den nya lagen om Blåljussabotage. Inlägget är nu ompublicerat med korrekt information.

Den 1 januari publicerades ett inlägg på Polismyndighetens nationella Instagramkonto. Inlägget innehöll både felaktigheter och en olämplig tonalitet i svar i kommentarsfältet vilket också uppmärksammats i sociala medier och media.
Det är beklagligt att den här publiceringen har skett. Orsaken är den mänskliga faktorn och en uppföljning görs nu för att säkerställa att något liknande inte händer igen. Det är av största vikt att allmänheten har förtroende för den information som myndigheten publicerar i våra kanaler och att den informationen är saklig och korrekt.

Nyhet från
Polisen

Publicerad 02 januari 2020 11:04

Under nyårshelgen publicerades ett inlägg på polisens nationella Instagramkonto som innehöll felaktig och olämplig information gällande den nya lagen om Blåljussabotage. Inlägget är nu ompublicerat med korrekt information.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory