Snöskotersäsongen inledd i Bötom – föraren misstänks för rattfylleri

NordenBladet — Veckoslutet för polisen i Österbotten var för årstiden rätt normalt, med totalt 585 alarmuppdrag och 37 personer som har hamnat tillbringa en del av sin tid i polisfängelset. Veckoslutet bestod av de typiska uppdragen så som misshandel och rattfylleri.Misshandelsfallen som var 17 stycken under helgen skedde till största del i bostäder eller på restauranger. Det allvarligaste fallet inträffade i en privat bostad Kurikka där en person slog en annan med sax. Offret fick som tur inga allvarliga skador. Fallet utreds som grov misshandel.12 stycken rattfyllerister greps under helgen och av dessa misstänks fem stycken för grovt rattfylleri. I Bötom centrum kom en person körandes med snöskoter emot en polispatrull natten mellan lördag och söndag. Personen som körde snöskoter transporterade en annan person. Polisen vände om efter snöskoterföraren som direkt efter det körde ut i ett djup utfallsdike. Båda personerna som färdades med snöskotern skadade sig, dock inga allvarliga skador. Föraren blåste 0,89 mg/l och misstänks för grovt rattfylleri samt äventyrande av trafiksäkerheten.

Veckoslutet för polisen i Österbotten var för årstiden rätt normalt, med totalt 585 alarmuppdrag och 37 personer som har hamnat tillbringa en del av sin tid i polisfängelset. Veckoslutet bestod av de typiska uppdragen så som misshandel och rattfylleri.

Misshandelsfallen som var 17 stycken under helgen skedde till största del i bostäder eller på restauranger. Det allvarligaste fallet inträffade i en privat bostad Kurikka där en person slog en annan med sax. Offret fick som tur inga allvarliga skador. Fallet utreds som grov misshandel.

12 stycken rattfyllerister greps under helgen och av dessa misstänks fem stycken för grovt rattfylleri. I Bötom centrum kom en person körandes med snöskoter emot en polispatrull natten mellan lördag och söndag. Personen som körde snöskoter transporterade en annan person. Polisen vände om efter snöskoterföraren som direkt efter det körde ut i ett djup utfallsdike. Båda personerna som färdades med snöskotern skadade sig, dock inga allvarliga skador. Föraren blåste 0,89 mg/l och misstänks för grovt rattfylleri samt äventyrande av trafiksäkerheten.

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory