Relationshoroskop enligt ”Näkkäläs häxa”: Olika stjärnteckens MEST OBEHAGLIGA egenskaper

Relationshoroskop enligt ”Näkkäläs häxa”: Olika stjärnteckens MEST OBEHAGLIGA egenskaper

OHMYGOSSIP – Vad tänker han egentligen om dig? Är han verkligen sådan som han ser ut i första ögonblicket? Innan du förälskar dig på djupet kolla upp vad horoskopet berättar om ditt objekt. Vi presenterar för er stjärntecknens fem obehagliga egenskaper som inte speciellt lockar till vidare intresse för att ha relation med dem.

VÄDUREN – kan inte tygla sin vrede, förtrytelse och annan ilska; är barnslig och naiv – att ha dejt med honom är som att vara med en tonåring; slutför sällan vad han påbörjat; är helt utan tålamod, måste få allting nu och GENAST; är egoist och avundsjuk, tänker alltid först på sig själv och först därefter på andra.

OXEN – extremt envis, tro inte ett ögonblick att han skulle ge efter i en tvist; lat och älskar sin egen soffa, hushållssysslorna får du stå för; hans behov är viktigare än dina; mycket tråkig; stannar känslomässigt avlägsen, pratar inte om sina känslor.

TVILLINGARNA – allt annat än pålitlig; du vet aldrig på vilket humör han är för tillfället eller vad han är ute efter; stor i mun men gärningarna är obetydliga; tröttnar på allting mycket fort och du är inget undantag; han lämnar allting halvgjort och han strör sina saker överallt.

KRÄFTAN – hans lynnighet är krävande; han sårar med sina ord och tänker inte be om ursäkt ens efteråt; han kränger sig fast och han måste alltid veta var du är och vem du är med; han föreslår äktenskap senast på den tredje dejten; han älskar sina egna rutiner, inga äventyr eller nya saker förekommer.

LEJONET – du kan aldrig känna dig trygg i relationen för hans modersmål är flirt; han älskar dig aldrig mer än den som ser på honom från spegeln; inget lejon har någonsin erkänt att ha fel; han är otroligt stolt och skrytsam; han måste alltid vara i mitten av uppmärksamheten.

JUNGFRUN – han är vettlöst kritisk och hittar alltid någonting hos dig som är fel; du måste alltid ta första steget; han är otroligt nyckfull; han är så osäker att du tröttnar snabbt på att trösta, erkänna och behaga honom; han återkommer till gamla tvistefrågor om och om igen.

VÅGEN – du vet aldrig vad han verkligen tänker på för han säger bara det som du vill höra; han kan aldrig fatta beslut; han är inte redo för att försvara dig i varje tillfälle; han är fåfäng och beroende av sitt eget utseende och förutsätter från din sida inget mindre än fullkomlighet; han har ett svagt sinne och han klagar ständigt.

SKORPIONEN – han är sjukligt svartsjuk; han manipulerar ständigt på dina känslor; han kan bryta ditt hjärta utan att blinka, sätta det i brand och stampa aska på det; han är full av hemligheter och svek; Skorpionen gör den minsta flugan till en oxe.

SKYTTEN – han kan bara prata men aldrig lyssna; han tröttnar snabbt och sedan klagar han och klagar och klagar…; han vet allting bäst själv; han är dominant och kontrollerande; han är utan känslor och sårar dig lätt.

STENBOCKEN – arbetet är alltid viktigare för honom än du; han är fullkomligt kontrollfreak; vad han än gör händer det enbart för hans eget välbefinnande; han hatar spontanitet, vilket gör honom till en tråkig kompanjon; han är tillsluten.

VATTUMANNEN – han lever i ett moln, verkligheten är inget för honom; han predikar för dig oändlig moral för han vet allting bättre själv; du kan aldrig vara tillsammans med honom på tu man hand för Vattumannens idealträff berör alla hans vänner; han har åsikter om absolut allting och han är inte rädd för att säga det högt; du vet alltid vad han tänker men aldrig vad han känner.

FISKARNA – han kräver ständigt utrymme och frihet, försök sedan hitta en plats bredvid honom; när han börjar göra någonting gör han det i evighet – Fiskarna har aldrig bråttom! Han vet inte ens själv vad och vem han vill ha; han offrar sina egna känslor, önskemål och behov för er relation, tror han, men var beredd på att betala en stor skuld tillbaka senare; han idealiserar sina egna relationer och förutsätter att du alltid förmår vara idealisk och felfri för honom.


Tags assigned to this article:
Näkkäläs häxaRelationshoroskop

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory