Polisen utreder ett dråpförsök i Esbo på söndagen

NordenBladet — Polisen i Västra Nyland utreder ett dråpförsök som ägde rum i Oittans i Esbo söndagen den 14.5. Den misstänkte har gripits.På söndagen vid 20.30-tiden mottog polisen ett uppdrag från nödcentralen om ett slagsmål som pågick i Oittans i Esbo och möjligtvis även en knivhuggning. Väl på plats fann polisen en person som var allvarligt skadad. Utomstående samt polisen gav offret första hjälpen, och ambulanspersonal transporterade honom till sjukhuset.Den brottsmisstänkte hade avlägsnat sig från platsen med bil. Polisen utredde snabbt hans identitet och grep den misstänkte i hans hem senare på söndagen. – Målsäganden och den misstänkte känner varandra sedan tidigare. De är båda män i 40-års åldern. Polisen har en preliminär uppfattning om ett möjligt motiv för gärningen. Eftersom förundersökningen precis har inletts så kan vi inte ännu ge närmare information om den, säger kriminalkommissarie Jyrki Kallio som leder utredningen.Det var många människor på badstranden i Oitans, och polisen ber nu alla som sett händelsen att kontakta polisen så att man kan skapa sig en bättre helhetsbild av vad som hände. Du kan kontakta polisen per e-post vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi eller genom att lämna ett meddelande på numret 0295 413 031 (svarare). 

Polisen i Västra Nyland utreder ett dråpförsök som ägde rum i Oittans i Esbo söndagen den 14.5. Den misstänkte har gripits.

På söndagen vid 20.30-tiden mottog polisen ett uppdrag från nödcentralen om ett slagsmål som pågick i Oittans i Esbo och möjligtvis även en knivhuggning. Väl på plats fann polisen en person som var allvarligt skadad. Utomstående samt polisen gav offret första hjälpen, och ambulanspersonal transporterade honom till sjukhuset.

Den brottsmisstänkte hade avlägsnat sig från platsen med bil. Polisen utredde snabbt hans identitet och grep den misstänkte i hans hem senare på söndagen. 

– Målsäganden och den misstänkte känner varandra sedan tidigare. De är båda män i 40-års åldern. Polisen har en preliminär uppfattning om ett möjligt motiv för gärningen. Eftersom förundersökningen precis har inletts så kan vi inte ännu ge närmare information om den, säger kriminalkommissarie Jyrki Kallio som leder utredningen.

Det var många människor på badstranden i Oitans, och polisen ber nu alla som sett händelsen att kontakta polisen så att man kan skapa sig en bättre helhetsbild av vad som hände. Du kan kontakta polisen per e-post vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi eller genom att lämna ett meddelande på numret 0295 413 031 (svarare).
 

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory