Polisen söker tips gällande misstänkt mord i Blackeberg natten mot 4 januari

NordenBladet — Natten mot lördagen den 4 januari anträffades en avliden kvinna i en lägenhet i Blackeberg. Ingen är i nuläget gripen och polisen behöver nu allmänhetens hjälp för att komma framåt med utredningen.

Polis och ambulans kallades den 4 januari till en lägenhet i Blackeberg med initiala uppgifter om ett sjukdomsfall. På plats anträffades en avliden kvinna. En man greps tidigt och satt under en tid anhållen. Mannen har försatts på fri fot och misstankarna har försvagats.
Polisen behöver därför fler iakttagelser kring den aktuella kvällen/ natten för att komma vidare med utredningen.
Polisen vill kartlägga kvinnans senaste timmar i livet och behöver hjälp av allmänheten. I synnerhet önskas iakttagelser av offret vid Blackebergs torg och kring Holbergsgatan mellan den 3 januari cirka klockan 23.00 – den 4 januari cirka klockan 02.00.
Vi önskar uppgifter om tider då du kan ha sett kvinnan och iakttagelser av det sällskap hon varit med under aktuella klockslag. Kvinnan kan ha varit i sällskap av någon man.
Signalement av den avlidna kvinnan:Kvinna i 50-60- årsåldern168 cm långljusgrått/blont tjockt, långt hår ned till midjehöjdÖverviktigLjushyadHon var eventuellt klädd i lila/rosa kavajjacka eller svart jacka, svarta byxor och svarta kängor.Kvinnan har troligen haft stapplande gång vid tillfället och eventuellt en handväska med sig.
Du som har tips att lämna – besök närmaste polisstation eller ring 114 14.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 10 januari 2020 16:23

Natten mot lördagen den 4 januari anträffades en avliden kvinna i en lägenhet i Blackeberg. Ingen är i nuläget gripen och polisen behöver nu allmänhetens hjälp för att komma framåt med utredningen.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory