Polisen söker tips efter mordförsök i Skogås

NordenBladet — Den 14 januari påträffades en person skottskadad i Skogås. En man häktades fredag den 17 januari för försök till mord. Polisen söker fler gärningsmän och den som gjort iakttagelser eller har information uppmanas tipsa polisen.

– Vi är intresserade av iakttagelser om personer som betett sig avvikande kring 22-tiden i Skogås. Tveka inte att tipsa oss, information du själv upplever är av ringa betydelse kan vara helt avgörande för utredningen, säger Björn Tulldahl, inspektör vid grova brott, polisområde Stockholm syd.
Mordförsöket bedöms ha skett den 14 januari kl 22.00 utanför Fäbodvägen i Skogås, Huddinge. Gärningsmän har därefter sprungit från brottsplatsen.
En man greps i Skogås under den initiala polisinsatsen tisdag 14 januari och häktades fredag 17 januari på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. Den misstänkte är även på sannolika skäl misstänkt för ett grovt rån mot ett annat brottsoffer tidigare under kvällen i Skogås. Han är häktad även för det brottet. 
Den skottskadade mannen vårdas på sjukhus för allvarliga skador.

Tipsa polisen

Den som har gjort iakttagelser eller har information att lämna kan:Ringa 114 14 eller lämna information via polisens kontaktformulär

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 17 januari 2020 15:38

Den 14 januari påträffades en person skottskadad i Skogås. En man häktades fredag den 17 januari för försök till mord. Polisen söker fler gärningsmän och den som gjort iakttagelser eller har information uppmanas tipsa polisen.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory