Polisen söker tips efter mordförsök i Hultsfred

NordenBladet — En man blev oprovocerat överfallen och knivskuren i Hultsfred, Kalmar län tisdagen den 15 oktober vid 21.40-tiden. Mannen fick svåra skador och polisen söker nu allmänhetens hjälp för att klara upp brottet.

Den drabbade mannen blev enligt egna uppgifter oprovocerat överfallen vid Granitvägen 19 i Hultsfred den aktuella kvällen. Två män kom i diskussion med målsägande och han knivhöggs sedan i överkroppen.
Mannen skadades illa och har vårdats på sjukhus i en vecka för sina skador. Lyckliga omständigheter och snabb sjukvård räddade livet på mannen är polisens utredares uppfattning om mannens skadesituation.
De båda gärningsmännen flydde efter överfallet till fots på Granitvägen i riktning mot Västra Långgatan och in i villaområdet vid Blockstigen och Glimmerstigen i Hultsfred. Därifrån kan de misstänkta har tagit sig vidare med bil.
Gärningsmännen beskrivs att vara män i 20-25 års åldern och mörkhåriga. En av männen hade mörkt skägg medan den andre hade ett rödlätt skägg. Båda var klädda i mörka kläder och pratade med varandra på ett utländskt språk.
Polisens utredare söker nu hjälp med information från allmänheten om någon gjort iakttagelser i det aktuella området i Hultsfred runt Granitvägen-Västra Långgatan-Blockstigen och Glimmerstigen den 15 oktober vid 21.40-tiden.
Alla observationer av personer eller fordon i det beskrivna området är av intresse. Tveka inte att kontakta polisen med iakttagelser.
Tips kan lämnas till polisen via telefon 114 14 eller via e-post.

Nyhet från
Polisen i Kalmar och Kronoberg

Text Robert LoeffelPublicerad 01 november 2019 10:40

En man blev oprovocerat överfallen och knivskuren i Hultsfred, Kalmar län tisdagen den 15 oktober vid 21.40-tiden. Mannen fick svåra skador och polisen söker nu allmänhetens hjälp för att klara upp brottet.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory