Polisen söker bilförare efter detonation Södermalm

NordenBladet — I samband med att en detonation skedde på Nytorgsgatan på Södermalm torsdag den 17 oktober ska en bil ha passerat brottsplatsen precis efter detonation. Polisen söker nu kontakt med den bilföraren.

Det var på natten till torsdag den 17 oktober klockan 02.19 som en detonation skedde på Södermalm i Stockholm. En förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse pågår med anledning av händelsen.
Polisen arbetar nu bland annat med att sammanställa de vittnesuppgifter som finns och söker kontakt med en bilförare som ska ha passerat Nytorgsgatan precis efter detonationen. Bilen ska troligen ha kört Högbergsgatan ned till Nytorgsgatan.
Föraren av det aktuella fordonet är i nuläget inte misstänkt för brott utan förhoppningen är att föraren gjort iakttagelser i samband med brottet.
I nuläget finns inga entydliga beskrivningar om vilket bilmärke det ska ha varit eller vilken färg bilen har haft men flera har hört en bil köra sakta på glas precis efter att detonationen har skett.
Tips om bilföraren eller andra iakttagelser kan lämnas till 11414 alternativt i polisens kontaktformulär. Den som skriver till polisens kontaktformulär kan skriva ’detonation Södermalm’.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 22 oktober 2019 09:29

I samband med att en detonation skedde på Nytorgsgatan på Södermalm torsdag den 17 oktober ska en bil ha passerat brottsplatsen precis efter detonation. Polisen söker nu kontakt med den bilföraren.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory