Polisen efterlyser observationer av trafikolyckan som inträffade i Vanda 21.10

NordenBladet —

23.10.2019 kl 09.27Östra Nyland
Polisen i Östra Nyland söker ögonvittnen till en trafikolycka som inträffade vid korsningen mellan Rosendals handelsväg och Mantalsvägen 21.10, runt kl. 18.16.
Enligt ett ögonvittne var de inblandade i olyckan en mopedist och en vit personbil, eventuellt av märket Audi, som överskred hastighetsbegränsningen märkbart. Personbilen körde längs Rosendals handelsväg och skulle svänga till vänster till Mantalsvägen, då den kolliderade med mopedisten som körde rakt längs Rosendals handelsväg. Vid kollisionen flög mopedisten flera meter över mopedens styre. Den 2004 födde unge mannen som körde mopeden skadade sig i olyckan och fördes till sjukhus.
Bilen som var delaktig i olyckan stannade inte vid olycksplatsen, utan fortsatte köra med påtagligt hög hastighet längs med Mantalsvägen västerut. Trots genomsökningar i närområdet har personbilen inte påträffats.
Polisen i Östra Nyland ber nu bilisten som var delaktig i olyckan att anmäla sig till polisen för att utreda händelsen. Polisen ber också allmänheten om hjälp och efterlyser observationer gjorda av ögonvittnen på olycksplatsen. Observationer tas emot av polisen i Östra Nyland per telefon: tipstelefonen, tfn 0295 436849 eller e-post: rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory