Polisen ber om upplysningar om en motorcyklist som är till fara för andras säkerhet

NordenBladet — Polisinrättningen i Västra Nyland ber om information om en orange KTM-motorcykel i endurostil som främst rör sig i området kring Esbo centrum och Köklax.Föraren av motorcykeln i fråga bryr sig inte alls om andras säkerhet i trafiken och är till fara för andras säkerhet. Motorcykeln har ingen registreringsskylt. Föraren kör oftast utan hjälm och har en sorts halsduk för att skydda ansiktet. Information om respektive förarens rörelser, adress eller t.ex. fordonsförvaringsplats kan skickas till adressen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi.

Polisinrättningen i Västra Nyland ber om information om en orange KTM-motorcykel i endurostil som främst rör sig i området kring Esbo centrum och Köklax.

Föraren av motorcykeln i fråga bryr sig inte alls om andras säkerhet i trafiken och är till fara för andras säkerhet. Motorcykeln har ingen registreringsskylt. Föraren kör oftast utan hjälm och har en sorts halsduk för att skydda ansiktet. 

Information om respektive förarens rörelser, adress eller t.ex. fordonsförvaringsplats kan skickas till adressen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi.

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory