Polisen ber om observationer av en man som misstänks för grovt rån

NordenBladet — Polisen i Västra Nyland utreder ett grovt rån som inträffade söndagen den 19 november i Mankans i Esbo och ber om observationer av den misstänkte.Den man som misstänks för brottet hade kommit till Alepa vid Mankansplatsen omkring kl. 18.50. Han hade krävt att en kassaexpedit skulle ge honom pengar ur kassan. Han hade hotat expediten med ett eggvapen. Expediten skadades inte. Efter gärningen hade mannen lämnat affären till fots genom att ta sig ut genom dörrarna mot Gamla Mankans väg till höger. Polisen gjorde en sökning i området, men den misstänkte kunde inte hittas. Därför ber polisen nu om observationer av det inträffade. Den man som är misstänkt för brottet är cirka 20 år gammal och uppskattningsvis 175–180 centimeter lång. Vid tiden för händelsen hade han på sig:En svart huvjacka med vita ränder längs hela ärmarnaEn mörk mössa och mörk halsduk/mask över ansiktetVita solglasögon med svarta linserGråsvarta handskarLjusgrå collegebyxorSvarta joggingskor med vita tunna ränder på sidorna och vit sulaObservationerna kan meddelas per e-post på adressen: vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi eller per telefon 0295 413 031 (svarare).

Polisen i Västra Nyland utreder ett grovt rån som inträffade söndagen den 19 november i Mankans i Esbo och ber om observationer av den misstänkte.

Den man som misstänks för brottet hade kommit till Alepa vid Mankansplatsen omkring kl. 18.50. Han hade krävt att en kassaexpedit skulle ge honom pengar ur kassan. Han hade hotat expediten med ett eggvapen. Expediten skadades inte. Efter gärningen hade mannen lämnat affären till fots genom att ta sig ut genom dörrarna mot Gamla Mankans väg till höger. 

Polisen gjorde en sökning i området, men den misstänkte kunde inte hittas. Därför ber polisen nu om observationer av det inträffade. Den man som är misstänkt för brottet är cirka 20 år gammal och uppskattningsvis 175–180 centimeter lång. Vid tiden för händelsen hade han på sig:

  • En svart huvjacka med vita ränder längs hela ärmarna
  • En mörk mössa och mörk halsduk/mask över ansiktet
  • Vita solglasögon med svarta linser
  • Gråsvarta handskar
  • Ljusgrå collegebyxor
  • Svarta joggingskor med vita tunna ränder på sidorna och vit sula

Observationerna kan meddelas per e-post på adressen: vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi eller per telefon 0295 413 031 (svarare).

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory