OHMYGOSSIP Awards: Den ”Mest Populära Personen 2017” i Estland är Karl-Erik Taukar. Bifogas TOP10!

OHMYGOSSIP Awards: Den ”Mest Populära Personen 2017” i Estland är Karl-Erik Taukar. Bifogas TOP10!

OHMYGOSSIP – Ohmygossip.ee har redan under 8.7 års tid varit favoritläsning på Internet hos invånarna i Estland. Nu redogjorde vi för nionde gången vem läsarna äskar, vem läses mest och vem är den mest populära personen.

Ohmygossip.ee gjorde även år 2017 många exklusiva personskildringar om många välkända personer, berättade om hundratals händelser och publicerade tusentals artiklar om underhållning, hälsa, resor, kultur, utbildning, relation, familj, hem, barn, skönhet, mode, vetenskap och många andra intressanta ämnen. Vi ger priset för den ”Mest populära personen 2017” i Estland, som valdes på grund av tre kriterier: mest exponerad i Ohmygossip nätet och de sociala medier tillhörande Ohmygossip under 2017, den som klickats mest för i Ohmygossip under 2017 och den person som var det mest använda sökordet i Ohmygossip 2017.

Under förra året fanns många artiklar i tv, medier och Ohmygossip om framgångsrika och fantastiska estniska män och det framkommer även i vår färska tabell – trenden är att män förekommer mer och mer i tabellen över de mest populära och lästa personerna i Estland. Och för tredje gången går titeln den mest populära personen i Estland till en man! Detta år kom inte en enda utlänning med i listan över de mest populära personerna. När man väljer den mest populära personen i Estland tar man inte med poäng som chefredaktören för Ohmygossip-siten Helena-Reet Ennet eller hennes familjemedlemmar och/eller närstående släktingar skulle fått utifrån artikelmängden. Men låt oss se vilka som är de mest älskade personer, som under 2017 fick berömmelse, klickar och spaltmeter!

Den mest populära personen under 2017 är en omtyckt sångare och tv-personlighet Karl-Erik Taukar! Grattis!

TOP 10 DE MEST POPULÄRA PERSONERNA UNDER 2017:
1. Karl-Erik Taukar
2. Kertu Moppel
3. Valter Soosalu
4. Kersti Kaljulaid
5. Taavi Teplenkov
6. Märt Avandi
7. Helen Kõpp
8. Grete Klein
9. Kadri Simson
10. Anu Saagim

Listan över de som fått titeln den mest populära personen i Estland under de senaste åren kan ni se HÄR

 

Kuva: Karl-Erik Taukar (Foto: Instagram/@djtowncar)
Källa: Ohmygossip.ee


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory