Annons:

Narkotika

NordenBladet — Polisen har under övervakning senaste natt påträffat ungdomar i ett fordon som stod parkerat. Polispatrullen noterade till att börja med att det läckte olja och att det fanns risk att det sprids till Slemmern och kontaktade Mariehamns Räddningsverk för sanering. Vi närmare kontroll upptäcktes tre ynglingar och från fordonet osade en distinkt doft av cannabis. Samtliga granskade och provresultat visade positivt för THC och de misstänks för staffbart bruk av narkotika. Polisen genomsökte fordonet och påträffade narkotika och rekvisit. Barnskyddet meddelat då en av de misstänkta är minderårig.
Ordningsstörning anmäldes från lägenhetshus i Mariehamn. Polispatrullen konstaterade att det var lugnt i området och kunde återgå.
Här följer lagstiftning som är värd att beakta för en mer smidig trafikrytm och tydlighet som ökar trafiksäkerheten, vägtrafiklagen:
17 §. Val av körfält före svängning
“Körfält skall väljas i god tid före svängning så att den som ämnar svänga till höger väljer det körfält som är närmast körbanans högra kant och den som ämnar svänga till vänster väljer det körfält som är närmast till höger om körbanans mittlinje eller på enkelriktad väg det körfält som är längst till vänster.”

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory