Mycket jobb för polisen under helgen

NordenBladet — Polisen i Österbotten tog under veckoslutet hand om 637 uppdrag.Under veckoslutet har sammanlagt 30 personer suttit gripna på grund av berusningsgrad. 19 personer har suttit gripna misstänkta för brott och de flesta av dessa på grund av grovt rattfylleri eller misshandel.Under veckoslutet bokfördes 10 fall av misshandel. Största delen av dessa skedde i privatlägenhet och två av fallen i en restaurang.Totalt 16 stycken rattfyllister greps under veckoslutet. Av dessa 7 stycken misstänks för grovt rattfylleri. Av dessa misstänkta rattfylleristerna hade 2 förare använt annat rusmedel än alkohol.Tre fall av grovt äventyrande av trafiksäkerheten påträffades under helgen. I två av fallen körde föraren i hög hastighet ifrån polisen. I det ena fallet uppmättes hastigheten till 158 km/h på 60-område. 

Polisen i Österbotten tog under veckoslutet hand om 637 uppdrag.

Under veckoslutet har sammanlagt 30 personer suttit gripna på grund av berusningsgrad. 19 personer har suttit gripna misstänkta för brott och de flesta av dessa på grund av grovt rattfylleri eller misshandel.

Under veckoslutet bokfördes 10 fall av misshandel. Största delen av dessa skedde i privatlägenhet och två av fallen i en restaurang.

Totalt 16 stycken rattfyllister greps under veckoslutet. Av dessa 7 stycken misstänks för grovt rattfylleri. Av dessa misstänkta rattfylleristerna hade 2 förare använt annat rusmedel än alkohol.

Tre fall av grovt äventyrande av trafiksäkerheten påträffades under helgen. I två av fallen körde föraren i hög hastighet ifrån polisen. I det ena fallet uppmättes hastigheten till 158 km/h på 60-område. 

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory