Midsommar på området Österbottens polisinrättning

NordenBladet — Midsommar har i stort sett varit lugn men många rattfyllerister har åkt fast.Polisinrättningen i Österbotten hade totalt 566 uppdrag under midsommarhelgen.Främst rattfylleriärenden vållade arbete för polisen. Fram till söndag eftermiddag hade polisen fått kännedom om totalt 26 fall av rattfylleri, varav 16 fall av grovt rattfylleri. Narkotika misstänks vara inblandat i två fallen. Det fanns 5 fall av grovt äventyrande av trafiksäkerheten.Under midsommarhelgen polisanmäldes totalt åtta överfall, varav fyra skedde i privata hem.18 personer har frihetsberövats för brott och 37 personer har frihetsberövats p.g.a. berusning.Midsommarfirandet på Österbottens polisinrättningens område har i stora drag gått lugnt till. Två personer drunknade under midsommarfirandet i Kristinestad: En man på midsommarafton och en kvinna på lördagskvällen. Polisen har redan rapporterat om drunkningarna separat.

Midsommar har i stort sett varit lugn men många rattfyllerister har åkt fast.

Polisinrättningen i Österbotten hade totalt 566 uppdrag under midsommarhelgen.

Främst rattfylleriärenden vållade arbete för polisen. Fram till söndag eftermiddag hade polisen fått kännedom om totalt 26 fall av rattfylleri, varav 16 fall av grovt rattfylleri. Narkotika misstänks vara inblandat i två fallen. Det fanns 5 fall av grovt äventyrande av trafiksäkerheten.

Under midsommarhelgen polisanmäldes totalt åtta överfall, varav fyra skedde i privata hem.

18 personer har frihetsberövats för brott och 37 personer har frihetsberövats p.g.a. berusning.

Midsommarfirandet på Österbottens polisinrättningens område har i stora drag gått lugnt till. Två personer drunknade under midsommarfirandet i Kristinestad: En man på midsommarafton och en kvinna på lördagskvällen. Polisen har redan rapporterat om drunkningarna separat.

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory