Mariliis Anger: 6 TIPS på hur man kan se stilig ut med en begränsad budget

Mariliis Anger: 6 TIPS på hur man kan se stilig ut med en begränsad budget

OHMYGOSSIP – Det är inte viktigt om du är studerande, hemmafru eller om du är noga med det du köper – här har ni mina 6 tips på hur man kan se stilig ut även med en begränsad budget.

Köp mångsidiga plagg
Ett av det bästa sättet att spara och att lära sig att leva med en begränsad budget är att köpa mångsidiga kläder. Mångsidigt klädesplagg är sådant som du kan använda tillsammans med många olika slags kläder – till exempel i stället för att köpa gröna jeans på sommaren, överväg i stället att äga vita byxor, för dem kan du använda och kombinera med många fler kläder. (Hurdan är en bra basgarderob, läs HÄR)

Besök second hand – affärer
Underskatta inte second hand – affärer och fynd du kan hitta där. Jag besöker inte dem så ofta men om jag råkar gå förbi en sådan så hittar jag där med 50 % säkerhet sådant som har kvar original etiketter. Det är möjligt att hitta i en second hand affär sådant som du har önskat dig sedan länge, och mycket billigt. Samtidigt kan du vara säker på att dina kläder är unika och du behöver inte oroa dig för att någon annan skulle ha exakt samma kläder på sig.

Vänta på rea
I det verkliga livet behöver du inte köpa jackan precis just i ögonblicket när den hängs upp på galgen. I stället kan du vänta litet. Nu har affärer jätte stora reor, och alldeles nyligen köpte jag en kappa för 24€ i stället för 88€.

Låna och byt
Om du har en väninna/familjemedlem som har samma storlek i kläder som du kan ni byta dem er emellan. Och även om ni inte har samma storlek, kan ni göra bytesaffärer om smycken, väskor osv.

Lär dig kombinera kläder
Att använda olika accessoarer kan ge en och samma helhet ett helt nytt utseende.

Besök nya affärer
Det är lätt att förhålla sig till sin egen bekvämlighetssfär och besöka bara bekanta affärer vars stil du redan känner till. Besök ibland en affär som du ofta går förbi, men som du av en eller annan anledning aldrig besökt – du kan hitta där ett och annat intressant som du inte hade väntat dig eller letat efter!

Foto: Mariliis Anger
Källa: Ohmygossip.fi


Tags assigned to this article:
bloggareMariliis AngerNordic Bloggers

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory