Mannen som hittades drunknad vid Lojo sjö i Lojo har identifierats

NordenBladet — Tisdagen den 18.6 bad polisen i Västra Nyland om hjälp med att hitta identiteten på en man som hittats drunknad i Lojo. Efter pressmeddelandet fick polisen många kontakter, som nu har hjälpt till att fastställa mannens identitet.Kriminalkommissarie Robin Huldén tackar varmt alla som kontaktade polisen.− Tack till alla som skickade tips. De gjorde det möjligt för oss att gå vidare med utredningen av fallet redan i går, och i dag har vi kunnat verifiera mannens identitet.Mannen hittades död vid Lojo sjös strand tisdagen den 11.6. Polisen utreder fallet för att fastställa dödsorsaken och kommer inte att ge någon ytterligare information om fallet.

Tisdagen den 18.6 bad polisen i Västra Nyland om hjälp med att hitta identiteten på en man som hittats drunknad i Lojo. Efter pressmeddelandet fick polisen många kontakter, som nu har hjälpt till att fastställa mannens identitet.

Kriminalkommissarie Robin Huldén tackar varmt alla som kontaktade polisen.

− Tack till alla som skickade tips. De gjorde det möjligt för oss att gå vidare med utredningen av fallet redan i går, och i dag har vi kunnat verifiera mannens identitet.

Mannen hittades död vid Lojo sjös strand tisdagen den 11.6. Polisen utreder fallet för att fastställa dödsorsaken och kommer inte att ge någon ytterligare information om fallet.

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory