Man från Solna gripen för omfattande klotter

NordenBladet — Den 21 januari greps en person i sin bostad i Solna efter att varit anhållen i sin frånvaro. Mannen är i 40-årsåldern och misstänks för omfattande klotter och är en av flera misstänkta i en klotterutredning som inleddes 2019.

Under insatsen i vilken den misstänkte mannen frihetsberövades genomfördes även en husrannsakan i hans bostad. I samband med den togs bland annat digital bevisning i beslag.En tidig bedömning är att flera misstänkta finns dokumenterade i den digitala bevisningen varför utredning med stor sannolikhet inom kort kommer omfatta flera misstänkta.
Förundersökningen är rubricerad grov skadegörelse. Brotten har genomförts systematiskt under flera år. Det är fråga om klotter mot tunnelbane- och pendeltåg i företrädesvis Stockholms läns norra delar.

Läs tidigare händelsenotis om ärendet

Nyhet från
Polisen i Stockholms län

Publicerad 22 januari 2020 12:14

Den 21 januari greps en person i sin bostad i Solna efter att varit anhållen i sin frånvaro. Mannen är i 40-årsåldern och misstänks för omfattande klotter och är en av flera misstänkta i en klotterutredning som inleddes 2019.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory