Liselotte Jergard ny lokalpolisområdeschef i Katrineholm

NordenBladet — Nu är det klart att Liselotte Jergard blir ny chef för lokalpolisområde Katrineholm. Idag arbetar Liselotte som gruppchef för förvaltningsärenden på kansliet inom polisområdet Södermanland.

Liselotte efterträder Boel Sjöberg som sedan 1 maj i år varit tillförordnad lokalpolisområdeschef i Katrineholm. Boel går nu vidare till tjänsten som biträdande lokalpolisområdeschef i Uppsala.
– Jag önskar Liselotte varmt lycka till i hennes nya uppdrag som lokalpolisområdeschef. Hennes erfarenhet och kompetens som chef ger mig stor trygghet i att hon kommer att fungera väl som chef för lokalpolisområdet. Samtidigt vill jag tacka Boel för hennes tid och insatser i Katrineholm och önskar henne lycka till, säger Mikael Backman polisområdeschef för Södermanland.
Liselotte tillträder sin nya tjänst den 10 september.
– Jag ser det som en stor förmån och utmaning att få tillträda som lokalpolisområdeschef i Katrineholm. För mig är det viktigt att arbeta för att öka tryggheten i vårt lokalsamhälle och där polisen samverkar med olika aktörer i samhället för att nå detta mål, säger Liselotte Jergard.
Liselotte är polismästare och har tidigare bland annat arbetat i flera år som motsvarande lokalpolisområdeschef i Eskilstuna i dåvarande Polismyndigheten. Hon har även arbetat med utvecklingsarbete på nationell nivå under många år.

Nu är det klart att Liselotte Jergard blir ny chef för lokalpolisområde Katrineholm. Idag arbetar Liselotte som gruppchef för förvaltningsärenden på kansliet inom polisområdet Södermanland.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory