Kvinna och man dömd för mordförsök på Ekerö

NordenBladet — En kvinna och hennes son har dömts till fängelse för försök till mord samt synnerligen grov misshandel efter att ha slagit en man med tillhyggen.

Polisen kallades till en bostad på Ekerö den 7 maj efter att en kvinna och hennes son slagit en man, som kvinnan tidigare haft en relation med, på ett sådant sätt att denne fått livshotande skador.
– Mannen som utdelade slag larmade polisen och greps på plats efter att han erkänt misshandeln, säger Lina Berglund, utredare på sektionen för brott i nära relation i polisområde Stockholm nord.
Kvinnan blev misstänkt två dagar senare när utredarna fick höra att hon berättat för larmoperatören på polisens regionledningscentral att hon slagit mannen med ett tillhygge.
De två misstänkta har suttit häktade sedan i maj, och dömdes i början av december av Solna tingsrätt. Kvinnan fick tio års fängelse för försök till mord och sonen fick fem års fängelse för synnerligen grov misshandel.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 20 december 2019 10:46

En kvinna och hennes son har dömts till fängelse för försök till mord samt synnerligen grov misshandel efter att ha slagit en man med tillhyggen.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory