Helsingforspolisen övervakar aktivt orolighetspunkter denna vår

NordenBladet — Helsingforspolisen kommer intensivt att övervaka brotts- och störningsbenägna områden från den 29 april till den 19 maj 2024, i stadens centrum samt i metro- och tågtrafiken.Syftet med övervakningen är att öka känslan av säkerhet på de övervakade platserna. Övervakningen är databaserad, vilket innebär att den grundar sig på polisens statistik och feedback från intressenter.– Vi kommer att vara närvarande i kollektivtrafiken, vid stationerna och i omedelbar närhet till stationerna. Aktiv övervakning tar itu med observerade störningar, är närvarande i människors vardagsliv och förstärker samarbetet med intressenterna, säger kommissarie Hanna Kiiskinen.Planeringen och genomförandet av övervakningen involverar olika parter inklusive Helsingfors stad, mobilt ungdomsarbete, Ungdomsarbete på räls, HSL, Stadstrafik, VR och Trafikverket.

Helsingforspolisen kommer intensivt att övervaka brotts- och störningsbenägna områden från den 29 april till den 19 maj 2024, i stadens centrum samt i metro- och tågtrafiken.

Syftet med övervakningen är att öka känslan av säkerhet på de övervakade platserna. Övervakningen är databaserad, vilket innebär att den grundar sig på polisens statistik och feedback från intressenter.

– Vi kommer att vara närvarande i kollektivtrafiken, vid stationerna och i omedelbar närhet till stationerna. Aktiv övervakning tar itu med observerade störningar, är närvarande i människors vardagsliv och förstärker samarbetet med intressenterna, säger kommissarie Hanna Kiiskinen.

Planeringen och genomförandet av övervakningen involverar olika parter inklusive Helsingfors stad, mobilt ungdomsarbete, Ungdomsarbete på räls, HSL, Stadstrafik, VR och Trafikverket.

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory