HelgnÀtter

NordenBladet — 21-22.12:
I Mariehamn framfördes en personbil i en hastighet av 72 km/h, dÀr den högsta tillÄtna hastigheten Àr 50 km/h. Föraren delgavs böter misstÀnkt för Àventyrande av trafiksÀkerheten.
I en förplÀgningsrörelse i Mariehamn gjorde en person motstÄnd mot ordningsvakter i samband med att personen skulle avlÀgsnas. Personen greps pÄ basen av polislagen, och har delgetts böter misstÀnkt för motstÄnd mot person som upprÀtthÄller ordningen. I samma förplÀgningsrörelse skedde Àven en misstÀnkt misshandel under natten, polisen utreder.
I Mariehamn valde tvÄ personer att lösa sina meningsskiljaktigheter genom fysiskt handgemÀng. En av personerna misstÀnks för lindrig misshandel och den andra personen greps misstÀnkt för misshandel. Polisen utreder.
22-23.12:
En mopedförare delgavs ett interimistiskt körförbud samt böter misstÀnkt för olovlig körning efter att ha framfört fordonet utan att inneha körrÀtt. I samband med detta delgavs ocksÄ böter till personen som innehade mopeden, dÄ denne överlÀmnade fordonet till nÄgon som saknar körrÀtt.
I Jomala framfördes en personbil i en hastighet av 83 km/h, dÀr den högsta tillÄtna hastigheten Àr 50 km/h. Föraren delgavs böter misstÀnkt för Àventyrande av trafiksÀkerheten samt ett tio dagars körförbud.

KĂ€lla: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och hÀndelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory