Frontalkollision i Alajärvi

NordenBladet — En personbil och en lastbil kolliderade idag klockan 12 tiden på Lappovägen i Alajärvi. Polisen är på plats och styr trafiken samt utreder orsaken till olyckan.20.6. kl. 15.20Polisen platsundersökning är nu avslutad och en brottsanmälan är uppgjord där personbilsföraren är misstänkt för grovt äventyrande av trafiksäkerheten.Nyheten uppdateras inte mer.20.6. kl. 13.55Personbilsföraren har kommit körande från Lappo och fordonskombinationen, lastbil med släp innehållande mjölk som last, har kommit från motsatt riktning. Personbilsföraren har innan kollisionen kommit över i motkommande trafikens körfält. Fordonskombinationen välte till följd av kollisionen. Personbilens förare skadades allvarligt och transporterades med läkarhelikopter till sjukhus.20.6. kl. 12.46Vägen är helt eller delvis avstängd under eftermiddagen, följ läget på Finntraffics sidor fintraffic.fi 

En personbil och en lastbil kolliderade idag klockan 12 tiden på Lappovägen i Alajärvi. Polisen är på plats och styr trafiken samt utreder orsaken till olyckan.

20.6. kl. 15.20

Polisen platsundersökning är nu avslutad och en brottsanmälan är uppgjord där personbilsföraren är misstänkt för grovt äventyrande av trafiksäkerheten.

Nyheten uppdateras inte mer.

20.6. kl. 13.55

Personbilsföraren har kommit körande från Lappo och fordonskombinationen, lastbil med släp innehållande mjölk som last, har kommit från motsatt riktning. Personbilsföraren har innan kollisionen kommit över i motkommande trafikens körfält. Fordonskombinationen välte till följd av kollisionen. Personbilens förare skadades allvarligt och transporterades med läkarhelikopter till sjukhus.

20.6. kl. 12.46

Vägen är helt eller delvis avstängd under eftermiddagen, följ läget på Finntraffics sidor fintraffic.fi
 

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory