Förundersökningen gällande den i Raseborg stulna brandbilen framskrider

NordenBladet — Polisinrättningen i Västra Nyland misstänker två i Raseborg bosatta män för händelserna.Polisens förundersökning gällande den stulna brandbilen har framskridit.Två personer har gripits som misstänkta för brottet. Polisen letar inte efter flera inblandade. De båda fasttagna är på 1980-talet födda män bosatta i Raseborg.- Förundersökningen fortsätter nu med förhör och insamling av bevismaterial. Ärendet skickas inom sin tid till åtalsprövning, berättar undersökningsledare kriminalkommissarie Mats Sjöholm.Brottsrubriceringarna är oförändrade, Händelserna utreds alltså som grov stöld, grovt äventyrande av trafiksäkerheten, bruksstöld av motordrivet fortskaffningsmedel, grovt rattfylleri samt straffbart bruk av narkotika.Polisen tackar alla som lämnat tips.

Polisinrättningen i Västra Nyland misstänker två i Raseborg bosatta män för händelserna.

Polisens förundersökning gällande den stulna brandbilen har framskridit.

Två personer har gripits som misstänkta för brottet. Polisen letar inte efter flera inblandade. De båda fasttagna är på 1980-talet födda män bosatta i Raseborg.

– Förundersökningen fortsätter nu med förhör och insamling av bevismaterial. Ärendet skickas inom sin tid till åtalsprövning, berättar undersökningsledare kriminalkommissarie Mats Sjöholm.

Brottsrubriceringarna är oförändrade, Händelserna utreds alltså som grov stöld, grovt äventyrande av trafiksäkerheten, bruksstöld av motordrivet fortskaffningsmedel, grovt rattfylleri samt straffbart bruk av narkotika.

Polisen tackar alla som lämnat tips.

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory