Eslövspolisen flyttar in i nya lokaler

NordenBladet — Mellan den 11 och 15 november flyttar Eslövspolisen in i nya lokaler på Ellingevägen 14. Receptionen är därför stängd denna vecka, med undantag för urlämning av pass under ett par timmar på torsdagen och fredagen.

Snart är det äntligen dags för Eslövspolisen att flytta in i sina nya lokaler på Ellingevägen 14 i Eslöv. Under ett par års tid har verksamheten bedrivits från tillfälliga lokaler i samma område, i väntan på att ombyggnaden skulle bli klar.
– Det känns fantastiskt bra att äntligen få flytta in! Vi har väntat länge, och de nya lokalerna ser jättefina ut, säger den tillförordnade lokalpolisområdeschefen Niklas Årcén.
Flytten kommer att pågå under vecka 46 med start måndagen den 11 november, vilket innebär att receptionen kommer att behöva hålla stängt för besökare denna vecka.
– Ja, vi kan tyvärr inte klara att hålla öppet mitt i flytten, vilket vi hoppas på förståelse för. Men för dem som behöver hämta ut pass håller vi öppet på torsdagen och fredagen 14-15 november mellan klockan 13:00 och 15:00 båda dagarna. För andra ärenden under denna vecka ber vi att få hänvisa till andra polisstationer i närheten, eller till telefon 114 14, säger Niklas Årcén.
– Måndagen den 18 november beräknar vi att öppna upp på ordinarie öppettider i våra nya fina lokaler. VI hälsar alla besökare hjärtligt välkomna då!

Nyhet från
Polisen i Eslöv

Publicerad 28 oktober 2019 12:06

Mellan den 11 och 15 november flyttar Eslövspolisen in i nya lokaler på Ellingevägen 14. Receptionen är därför stängd denna vecka, med undantag för urlämning av pass under ett par timmar på torsdagen och fredagen.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory