Eslövspolisen flyttar in i nya lokaler

NordenBladet — Mellan den 11 och 15 november flyttar Eslövspolisen in i nya lokaler pĂ„ EllingevĂ€gen 14. Receptionen Ă€r dĂ€rför stĂ€ngd denna vecka, med undantag för urlĂ€mning av pass under ett par timmar pĂ„ torsdagen och fredagen.

Snart Àr det Àntligen dags för Eslövspolisen att flytta in i sina nya lokaler pÄ EllingevÀgen 14 i Eslöv. Under ett par Ärs tid har verksamheten bedrivits frÄn tillfÀlliga lokaler i samma omrÄde, i vÀntan pÄ att ombyggnaden skulle bli klar.
– Det kĂ€nns fantastiskt bra att Ă€ntligen fĂ„ flytta in! Vi har vĂ€ntat lĂ€nge, och de nya lokalerna ser jĂ€ttefina ut, sĂ€ger den tillförordnade lokalpolisomrĂ„deschefen Niklas ÅrcĂ©n.
Flytten kommer att pÄgÄ under vecka 46 med start mÄndagen den 11 november, vilket innebÀr att receptionen kommer att behöva hÄlla stÀngt för besökare denna vecka.
– Ja, vi kan tyvĂ€rr inte klara att hĂ„lla öppet mitt i flytten, vilket vi hoppas pĂ„ förstĂ„else för. Men för dem som behöver hĂ€mta ut pass hĂ„ller vi öppet pĂ„ torsdagen och fredagen 14-15 november mellan klockan 13:00 och 15:00 bĂ„da dagarna. För andra Ă€renden under denna vecka ber vi att fĂ„ hĂ€nvisa till andra polisstationer i nĂ€rheten, eller till telefon 114 14, sĂ€ger Niklas ÅrcĂ©n.
– MĂ„ndagen den 18 november berĂ€knar vi att öppna upp pĂ„ ordinarie öppettider i vĂ„ra nya fina lokaler. VI hĂ€lsar alla besökare hjĂ€rtligt vĂ€lkomna dĂ„!

Nyhet frÄn
Polisen i Eslöv

Publicerad 28 oktober 2019 12:06

Mellan den 11 och 15 november flyttar Eslövspolisen in i nya lokaler på Ellingevägen 14. Receptionen är därför stängd denna vecka, med undantag för urlämning av pass under ett par timmar på torsdagen och fredagen.

KĂ€lla: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory