En personbil körde av vägen i Lojo på måndagsmorgonen

NordenBladet — En olycka inträffade i Lojo på måndagsmorgonen 17.6 ca kl. 6.40, då en personbil körde av vägen på Lohilammentie. Polisen i Västra Nyland utreder orsaken till olyckan.Det var två personer i bilen då den körde av vägen. Mannen som körde bilen skadades allvarligt och vårdas på sjukhus. Passageraren fördes också till sjukhus för kontroll.Olyckan påverkade inte den övriga trafiken i området. Väglaget var bra då olyckan inträffade.Polisen har inlett en förundersökning om olyckan där chauffören misstänks grovt äventyrande av trafiksäkerheten sam vållande av kroppsskada.

En olycka inträffade i Lojo på måndagsmorgonen 17.6 ca kl. 6.40, då en personbil körde av vägen på Lohilammentie. Polisen i Västra Nyland utreder orsaken till olyckan.

Det var två personer i bilen då den körde av vägen. Mannen som körde bilen skadades allvarligt och vårdas på sjukhus. Passageraren fördes också till sjukhus för kontroll.

Olyckan påverkade inte den övriga trafiken i området. Väglaget var bra då olyckan inträffade.

Polisen har inlett en förundersökning om olyckan där chauffören misstänks grovt äventyrande av trafiksäkerheten sam vållande av kroppsskada.

]]>

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory