En misstÀnkt rattfylleri med kokain

NordenBladet — I samband med en vanlig trafikkontroll testades en personbilförare med narkotikasnabbtestet. Resultatet visade positivt pĂ„ kokain, varpĂ„ föraren misstĂ€nks för rattfylleri samt straffbart bruk av narkotika. Denne transporterades till sjukhuset för blodprov samt en klinisk undersökningen, som en lĂ€kare gör för att bedöma den misstĂ€nktes motorik och förmĂ„ga att framföra ett motordrivet fordon. Utredningen av Ă€rendet fortsĂ€tter med förhör av den misstĂ€nkte och sedan vĂ€ntar man pĂ„ blodprovsresultatet före Ă€rendet kan skickas vidare till Ă„talsprövning. Den misstĂ€nkte delgavs ett interimistisk körförbud, vilket innebĂ€r att denne inte fĂ„r framföra nĂ„got motorfordon som krĂ€ver ett körkort.
För övrigt var det nÄgra bilförare som fick anmÀrkningar för bland annat belysning och bilbÀlte. Förutom trafik, sÄ Àven allmÀn ordning och sÀkerhet övervakades.
PÄ morgonsidan anmÀldes det Ànnu om en misstÀnkt skadegörelse pÄ en mopedbil och en polispatrull Äkte till platsen för att dokumentera skadorna.

KĂ€lla: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och hÀndelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information pÄ svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory