Detonationer i Helsingborg

NordenBladet — Två detonationer har inträffat i Helsingborg under natten till torsdagen 31 oktober. Polisen söker vittnen till händelserna.

Första explosionen inträffar Klockan 03.32 på Albrogatan och den andra klockan 03.47 på Ragnvallagatan. På platserna är det materiella skador på både fastigheternas entredörrar och fönster. Inga personer har skadats fysiskt.  Teknisk undersökning har utförts under natten av de båda platserna. Det är inte klart vilken form av ämne som åstadkommit explosionerna.
Den tekniska undersökningen är klar på bägge platserna och avspärrning hävda vid 8:30-tiden  Det är för närvarande oklart varför explosionerna ägt rum vid dessa två platser.
Polisen har vissa spår i samband med händelserna att arbeta vidare. Vi går inte in i detaljer för närvarande. I samband med händelserna förekommer uppgifter om att en moped befunnit sig i närheten av platsen.
Under torsdagen kommer polisen fortsätta med vittnesförhör och dörrknackning. Man kommer även att lägga ”flygblad” i brevlådor med kontaktinformation.
Polisen kommer finnas på plats under dagen som trygghetsskapande åtgärd.
Polisen vill ha in tips från allmänheten. Tips via formulär eller 11414. Det går även bra att lämna tips till polisman på plats.

Nyhet från
Lokalpolisområde Helsingborg

Text Richard GlantzPublicerad 31 oktober 2019 11:03

Två detonationer har inträffat i Helsingborg under natten till torsdagen 31 oktober. Polisen söker vittnen till händelserna.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory