Det klaraste beviset på PROSTITUTION: vilken slags män i verkligheten bedrar sina hustrur?

Det klaraste beviset på PROSTITUTION: vilken slags män i verkligheten bedrar sina hustrur?

OHMYGOSSIP – En 25-årig kvinna bosatt i Australien gav nyligen en öppenhjärtlig intervju i The Sun-tidningen och där talade hon om vilken slags män som i verkligheten bedrar sina hustrur. Hittills har hon legat med över tusen män och hon har begärt ca 400 € för en timme.   
 
Män som söker sex och sällskap hos henne är vanligtvis gifta eller i en relation och de har även barn. Ofta vill kunderna ha förutom sex även samtal och därmed har kvinnan fått en helhetsbild – genomsnittskunderna är 40-60 år gamla män, som är bättre än genomsnittet i sina karriärer.

Dessa män respekterar sina hustrur mycket och de tar hand om sina familjer men kärlek och kåthet har enligt dem försvunnit ur relationen. När samlivet inte längre innehåller passion och när man ser sin livskamrat mer som ens egen syster så letar man efter en stunds sexuell tillfredsställese.

Kvinnan konstaterar att män som hon har sex med inte vill lämna sina hustrur, ej heller vill de ha älskarinnor. De har bara rent fysiskt behov av sex med en person som ger dem passion.

Bild: OHMYGOSSIP


High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory