Annons:

Derby på Zinkensdamms IP

NordenBladet — Den 3 januari klockan 19:00 spelas ett allsvenskt bandyderby på Zinkensdamms idrottsplats. Det innebär att allmänna kommunikationer och vägarna på västra och centrala Södermalm kan vara belastade före matchen.

Polisen arbetar tillsammans med arrangören och värnar om en positiv stämning för att gemensamt skapa goda förutsättningar för stämningsfulla och trygga evenemang utan våld och ordningsstörningar.
Stockholmspolisen har en särskilt uttagen polisinsats för att stötta arrangören i ordningsfrågor, men även för att kunna ingripa om ordningsstörningar eller brott begås.
Var ute i god
Erfarenheter visar att insläppen tar tid med anledning av att besökarna måste visiteras, så ett tips är att vara på plats i god tid.
Polisen övervakar med UAS – polisens obemannade luftfartyg
Området som finns innanför Hornstull – Hornsgatan – Slussen – Götgatan – Skanstull – Ringvägen – Tantolunden ska klockan 17:00 – 23:00 övervakas av UAS med kameror. Syftet med övervakningen är att kunna ge en bra lägesbild till poliserna på marken samt att dokumentera vad som sker runt och på arenan.
Frågor och mer information
Frågor om polisens arbete i samband med matchen besvaras på telefon 010-56 902 16. Vid behov kommer information att lämnas på www.polisen.se samt på polisens twitterkanal @polisen08live.För eventuella förändringar och störningar i kollektivtrafiken se www.sl.se.

Nyhet från
Polisen Stockholms län

Publicerad 03 januari 2020 12:43

Den 3 januari klockan 19:00 spelas ett allsvenskt bandyderby på Zinkensdamms idrottsplats. Det innebär att allmänna kommunikationer och vägarna på västra och centrala Södermalm kan vara belastade före matchen.

Källa: Polisen.se


Tags assigned to this article:
Polisens NyheterSverige

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory