Dagen 23/12

NordenBladet — Dagen före julafton, det börjar märkas att julafton närmar sig. Mycket trafik och kanske lite för stressade förare. Vi har under dagen fått prata med bilförare som betett sig på ett sätt som inte passar sig i trafiken. Polisen uppmanar därför att ni som rör er i trafiken fortsättningsvis skall visa hänsyn mot varandra¨, Det lönar sig sällan att stressa och det blir inte bättre i trafiken, så låt julfriden infinna sig.
Under dagen bötfälldes 2 bilister i Mariehamn för att ha framfört fordon med felaktig belysning, båda bilarna hade belysning inne i bilen som kastade rött sken framåt. Detta resulterade i varsin ordningsbot.
En anmälan om lämplighet att inneha körrätt skrevs under dagen. Förare som inte observerade väjningsplikten.
En person omhändertogs av polisen för att denne var ur stånd att ta vara på sig. Patrullen blev oroliga frör personen och räddningsverket kallades till station för att kolla upp personen, ambulanse tog personen till sjukhuset för vidare kontroll.
En platsundersökning utfördes vid ett inrott, vissa spår säkrades och en anmälan skrevs. Polisen utreder vidare.
I övrigt har polisen utfört övervakning till fots och billedes, detta resulterade inte i mera en lite samtal med stressade förare.

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error: Content is protected !!
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory