Dagarna 5 och 6.11

NordenBladet — 5.11
På morgonsidan inträffade en singelolycka i Önningeby på Lemlandsvägen. En person förd med ambulans till sjukhus för kontroll. Polisen utreder detta som äventyrande av trafiksäkerheten.
På förmidagen meddelades till polisen om en person som enligt uppgift tänkte ta livet av sig själv. Personen påträffades av polis och ambulans, personen uppgav sig ha tagit en större mängd receptbelagda mediciner. Sjukvården tog hand om saken.
Under gatuövervakning påträffades en person i centrum som hade på sig en mindre mängd Cannabis. Personen delgavs en böteslapp för straffbart bruk av narkotika.
En person greps under eftermidagen för att skydda denne, läkare tillkallades för att kontrollera måendet. Personen bedömdes vara i ett sådant skick att vård behövdes. Polisen gav handräckning åt sjukvården gällande transport till sjukhuset.
På eftermidagen kom en anmälan om bråk itrappan i ett lägenhetshus, patruller till platsen. Där kunde konstateras att en som hade vistats i lägenheten inte var önskvärd. Situationen hade lugnat sig när patrullerna kom fram och den oönskade tog sig självmant hemåt.
I övrigt stoppades fordon i rullande kontroller men endast nådgra anmärkningar delades ut.
3 rådjursolyckor inträffade under dagen, 2 i Lemland och en i Geta, i samtliga fall kallades jägare till platsen för eftersök av djuren.
6.11
Morgonen började med lite trafikövervakning, en personbil stoppades och fick en anmärkning för dåligt skrapade rutor. Viktigt att komma ihåg nu under denna årstid. Skrapa rutorna innan ni startar färden gå gärna ett varv runt bilen ocjh kolla belysningen. Belysning och sikt är viktigt under denna mörka tid.
Polispatrull stoppade även bilar som är nya och har så kallade running day light, det betyder att parkering fram lyser men bakåt är bilen mörk.
Under dagen inkom anmälan om en arbetsplatsolycka, en person fallit från ett tak. Ambulans på plats som förde personen till sjukhus och polisen upprättade anmälan.
Ett lägenhetsbråk hanns det även med, patrullen till platsen och samtalade med lägenhetsinnehavaren som lugnade sig.
3 rådjursolyckor även denna dag, 1 i Hammarland och 1 i Eckerö vid dessa så avled djuret. 1 i Vårdö där jägare påpassligt var nära och kunde avliva djuret.

Källa: Poliisi.fi


Tags assigned to this article:
FinlandPolisens Nyheter och händelser

High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaviska / Nordiska nyheter och information på svenska.
Scandinavian / Nordic news and info in Swedish.
Nordic News Service & Link Directory